Brugerbetingelser


Velkommen til Webbud's bruger betingelser og vilkår. Ved at du accepterer vores bruger betingelser, accepterer du samtidig også vores cookie og privatlivs politik.

1. Om tjenesten og hovedområder

Webbud er en webbaseret platform, som sørger for at formidle opgave mellem kunder og webbureauer. Benyttelse af platformen er helt gratis og uforpligtende. Ved oprettelse af en opgave, bliver der også oprettet en bruger. Brugeren kan logge ind og følge med, i hvor mange tilbud der bliver indhentet på sin opgave. Bruger og webbureau vil løbende modtage mails under hele processen. Når brugeren har oprettet sin opgave, så vil webbureauer have mulighed for at stille spørgsmål til opgaven i chatten. Brugeren bestemmer selv hvornår han vælger en vinder af opgaven, og her vil begge parter modtage mails omkring kontaktoplysninger.

2. Priser

Brugeren har gratis adgang til Webbud portal, og betaling vil kun forekomme til webbureau når opgave påbegyndes eller afsluttes.

3. Definition af brugergrupper og roller

3.1 Kunde

Opretter opgave og har mulighed for at acceptere bud fra partner

3.2 Partner

Partner hos Webbud som kan byde på de opgaver, der bliver fremsendt af kunden

3.3 Bruger

Brugere af systemet. I disse betingelser vil det være omtalt som både en kunde og partner, da det er en bruger af systemet.

4. Deling af indhold – upload af eget materiale

Kunde og partner af webbud har mulighed for at dele indhold. For at sikre bedst mulig oplevelse for kunde og partner, så er det ikke tilladt selv at dele personlige informationer med andre. Webbud sørger for at dele kundens personlige informationer ved vundet opgave til partner og vice versa.

5. Ansvar for eget indhold

Brugeren har selv rådighed og er ansvarlig over for det indhold, som brugeren vælger at dele. Webbud påtager sig intet ansvar for det materiale som brugeren har delt. Brugeren står selv til ansvar for lovligheden af delt indhold. Brugeren skal selv sørge for at delt indhold eller materiale ikke krænker andre rettigheder som eksempelvis varermærkerettigheder, ophavsrettigheder eller databeskyttelseslovgivningen. Skulle Webbud blive mødt af et erstatningskrav fra tredjepart for uploading og deling af materiale, så vil brugeren selv blive hæftet for det og de ekstra omkostninger det måtte medføre.

6. Retningslinjer for brug af tjenesten

6.1

Brugeren har ret til at benytte de funktionaliteter som er tilgængelig på platformen. Webbud forbeholder sig ret til at lave ændringer i platformen, som nye funktioner/udvidelser og fejlrettelser. Hvis brugeren gentagne gange benytter Webbud til at indsende bud, uden at gøre brug af de fremsendte tilbud, så forbeholder Webbud retten til at blokere brugeren fra Webbud.

6.2

Brugeren skal selv sørge for at delt materiale/indhold ikke er racistiske, pornografisk eller krænkende på nogen anden måde, og der skal bruges acceptabelt sprogbrug. Mobning og chikane er heller ikke accepteret.

6.3

Ved overtrædelse af disse retningslinjer, forbeholder Webbud retten til at fjerne indhold og information som vurderes til at overtræde disse vilkår eller lovgivning. Webbud teamet vurdere selv hvorvidt brugeren skal blokeres fra platformen.

6.4

Brugeren må ikke oprette opgaver som strider i mod Webbud.dk interesser.

7. Oplysninger til brugeren på tjenesten

7.1

Brugeren accepterer ved at benytte platformen, at Webbud til en hver tid kan sende e-mail, sms eller give et opkald. Der kan også sendes markedsføringmateriale, nyhedsbreve eller annoncer til vores brugere.

7.2

Webbud har ret til at sende kontaktoplysninger af kunden til partner, og har ret til at sende kontaktoplysninger af partner til kunde. Dette sker når et bud accepteres af kunden.

8. Rettigheder til tjenesten og indhold på sitet

8.1

Webbud ejer ophavsrettighederne og dertil varemærker, kode, grafiske elemener på tjenesten. Webbud ejer også elementer som animationer, tekst, billeder og fotos.

8.2

Webbud erhverver ingen rettigheder til det materiale, som brugeren vælger at dele med andre.

8.3

Rettighederne til det materiale som bliver delt, tilkommer kun den som deler det.

9. Tilbuds gyldighed

9.1

Et tilbud kan kun leveres af vores partnere. Tilbuddet gyldighed vil gælde indtil kunden vælger et tilbud og opgaven lukkes, eller hvis opgaven fortsat er åben. En opgave vil blive lukket af Webbud teamet hvis kunden 60 dage efter oprettelse af opgaven, endnu ikke har valgt et tilbud fra vores partnere. I tilfælde af at Webbud teamet markere opgaven som lukket, så vil tilbuddet ikke længere kunne tilgås af kunden.

10. Sletning af profil

10.1

En bruger har til en hver tid ret til at slette sin profil. Sletning af bruger kan ikke foretages af selve brugeren, og det vil derfor være nødvendigt at kontakte Webbud for at få slettet brugeren.

10.2

Brugeren vil blive slettet efter 1-5 arbejdsdage, og brugeren vil derefter modtage en mail retur med bekræftelse på at brugeren er slettet. Det vil også være muligt for en kunde at få slettet sin opgave, samtidig med at partnere kan få slettet deres bud.

11. Ændring af betingelser

Webbud forbeholder sig retten til at ændre i disse betingelser. Nye betingelser vil blive sendt ud på e-mail.