Om os


Vi er Danmarks eneste portal for kunder og webbureauer. Vi agerer som mellemmænd for bureau og kunde. Her kan du få hjælp til alt IT udvikling, ved at oprette en opgave og vælge et tilbud. Det er helt gratis og uforpligtende at oprette opgaver hos Webbud.

Formål

Vores formål er at skabe et tættere bånd mellem kunde og webbureau, ved at stille vores portal til rådighed. Her kan kunder oprette opgaver og webbureauer kan byde ind på opgaven og stille yderligere spørgsmål igennem vores chat funktion. Vi ønsker en åben platform for kunder, men lidt mere lukket for webbureauer hvor vi omhyggeligt vælger de webbureauer som søger ind som partnere i vores portal.

Værdier

Fra kundens synsvinkel kan det være svært at vælge et webbureau, når man skal have bygget en ny hjemmeside, webshop hjælp til SEO eller andet. Her er det vigtigt for os at vi rekruttere de bedste webbureauer, så kunden føler sig tryg igennem hele processen fra han modtager et tilbud, til at han får leveret sit aftalte produkt.

Hvem er vi?

Vi er to unge iværksættere med en baggrund indenfor IT udvikling og med kontor i Lyngby, som siden 2018 gik i gang med at udvikle denne platform. Vores ambition var at udvikle en 3 tilbud portal for kunder som ønsker en hjemmeside, webshop, hjælp til SEO eller andet.


Har du spørgsmål til os, så er du mere end velkommen til at skrive til os på info@webbud.dk